dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Extra s zomerse editie van Delishow in week 24

Extra s zomerse editie van Delishow in week 24

In week 24 is er ook bij Deliflor veel nieuws te bewonderen op het gebied van pluis- en troschrysanten en Santini’s. In de week dat de FlowerTrials veel internationale bloemen en plantenliefhebbers belooft te trekken, staat in de kas van Deliflor een bloeiproef bomvol noviteiten en interessante testrassen voor de toekomst.

Tijdens de Delishow zijn noviteiten als de paarse santini Lubov, de bronskleurige troschrysant Cantaloupe en de rood-gele Tropicana te zien, maar ook recent geïntroduceerde toppers als Turtle, Babe en Babette zijn te bewonderen. Verder zal de nieuwe witte troschrysant Commander op bijzondere wijze uitgelicht worden; dit veelbelovende nieuwe ras zal deze zomer geïntroduceerd worden.

De nieuwe toprassen worden gepresenteerd in een extra ’s zomerse setting: de locatie is voor de gelegenheid omgetoverd tot de ***DeliClub, poolbar & lounge*** Dé plek waar bezoekers elkaar en de accountmanagers van Deliflor kunnen ontmoeten en in een relaxte sfeer van gedachten kunnen wisselen over het nieuwste assortiment en ontwikkelingen in de markt.

Voor een persoonlijke rondleiding door de bloeiproef kunnen klanten een afspraak inplannen met een van de accountmanagers. De bloeiproef aan de Korte Kruisweg 163 in Maasdijk is te bezoeken van dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 juni. Op 13-15 juni van 9.00-17.00 uur en op 16 juni van 9.00-15.00 uur. 


Redactie Floranews | 05-06-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS