dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo FN TOP add

HydrangeaWorld brengt vernieuwde assortimentscatalogus uit

HydrangeaWorld brengt vernieuwde assortimentscatalogus uit

Nu de indrukwekkende grote hortensiabloemen, van vertrouwde Nederlandse kwaliteit, weer in grote aantallen beschikbaar zijn, heeft snijhortensia promotiecollectief HydrangeaWorld, haar gevarieerde assortiment samengebracht in een vernieuwde assortimentscatalogus.

Met designfiles en voorbeelden van stijlvolle boeketten worden bloemisten geïnspireerd om met hortensia af te wijken van standaard bloemwerk en consumenten te verrassen en verleiden met imposant bloemwerk. In de vernieuwde snijhortensia catalogus staat per kleur een overzicht van alle variëteiten die in het seizoen 2023 in ruime hoeveelheden beschikbaar zijn of komen. Ook staan er verschillende noviteiten in.

Hortensia’s staan symbool voor schoonheid, dankbaarheid, gratie en overvloed. Het is één van de geliefdste bloemen voor events en speciale gelegenheden. Maar de bloem is ook uitermate geschikt om bijzondere boeketten te maken. Bijvoorbeeld om iemand te bedanken, een speciale gebeurtenis te vieren of om je als consument zelf te verwennen.

Door het volume én de uitstraling van de snijhortensia creëer je met enkele stelen al snel iets bijzonders. Om te laten zien op welke manieren de snijhortensia gecombineerd kan worden in commercieel bloemwerk, heeft Hydrangea World speciaal voor bloemisten designfiles ontwikkeld met inspirerende maar vooral ook toegankelijke ideeën. In samenwerking met bloemisten zijn 4 thema’s uitgewerkt om verschillende type boeketten te creëren met één, drie of vijf hortensia's. Van ‘ Natural Beauty’ tot ‘Exotic Impact’. 

foto: Hydrangeaworld


Redactie Floranews | 31-05-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS