dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo FN TOP add

Dümmen Orange presenteert op FlowerTrials uitgebreid genetica-portfolio

Dümmen Orange presenteert op FlowerTrials uitgebreid genetica-portfolio

Dümmen Orange presenteert tijdens de FlowerTrials in Rheinberg (Duitsland) en De Kwakel (Nederland) honderden rassen uit haar uitgebreide genetica-portfolio. Daarnaast maken, volgens de veredelaar, trendpresentaties en inspirerende ideeën voor retailconcepten een bezoek aan beide locaties extra de moeite waard. 

Rheinberg

In Rheinberg zijn op een oppervlakte van 1200 vierkante meter ongeveer 550 rassen te zien. In de zomer wordt het hele assortiment perkplanten en vaste planten van Dümmen Orange onder tuincondities gepresenteerd in bijna 200 hangpotten en 440 containers. Op nog eens 500 vierkante meter overdekte expositieruimte - het Trend Center - wordt een grote diversiteit aan verkoopconcepten en presentatie-ideeën getoond. Naast de productpresentatie in containers en hanging baskets worden ook diverse beplantingsmogelijkheden getoond. Overal op het terrein in Rheinberg zijn plantenarrangementen te zien, zoals piramides, gemengde bloembakken, hangmanden, potten, plantenbakken en zelfs verticale plantenwanden. Zo krijgen bezoekers meer inzicht in de toepasbaarheid van de verschillende rassen.

De Kwakel

In De Kwakel zijn meer dan 250 rassen uit het assortiment perk- en vaste planten te zien, zowel in potten als in hanging baskets. In de beloopbare tuin bevindt zich maar liefst 170 vierkante meter aan bloemperken met eenjarigen en Callas, en nog eens 240 vierkante meter met vaste planten. Ook kunnen bezoekers er de highlights uit het Kalanchoë- en snijbloemenassortiment bekijken. Tijdens een rondgang door de showruimte in De Kwakel worden gasten geïnspireerd door trendpresentaties op basis van consumentenprofielen in diverse bloemen- en plantensegmenten, zoals Individualisten, Nature Lovers, Traditionalisten en Minimalisten.

De FlowerTrials bij Dümmen Orange vinden plaats van 13 tot en met 16 juni. In de maanden daarna is de showtuin in Rheinberg op afspraak te bezoeken.


Redactie Floranews | 31-05-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS