zondag 21 juli 2024
FN TOP add FN TOP logo

Bexter waarborgt gegevensbeveiliging met ISO 27001-certificering voor TrackOnline

Bexter waarborgt gegevensbeveiliging met ISO 27001-certificering voor TrackOnline

Bexter, ontwikkelaar van het innovatieve en onafhankelijke TrackOnline-platform, heeft onlangs de ISO 27001:2017-certificering behaald. Een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf. Het onderstreept de voortdurende inspanningen van het bedrijf om gegevensbeveiliging serieus te nemen. Door de certificering kunnen klanten en partners erop vertrouwen dat de gegevens die ze met TrackOnline beheren, veilig vertrouwelijk en integer worden behandeld. 

“Na de audit van Kiwa kunnen we met trots zeggen dat Bexter voldoet aan de eisen van ISO 27001:2017”, verklaarde Jeroen van der Laan, CCO bij Bexter. “Hoewel we de gegevens van onze TrackOnline-gebruikers al jaren beschermen, is dit certificaat een validatie van onze inspanningen. Het is een erkenning van de robuuste informatiebeveiligingsmaatregelen die we hebben geïmplementeerd.”

De certificering is volgens Bexter het resultaat van de voortdurende inspanningen van het hele team. "Dit succes is een reflectie van ons collectieve inspanning om de hoogste normen van gegevensbeveiliging te handhaven. We blijven werken volgens de ISO-protocollen om de gegevens van onze klanten veilig en onafhankelijk te beveiligen."

De ISO 27001-certificering is een internationaal erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Het vereist dat organisaties een uitgebreid managementsysteem voor informatiebeveiliging implementeren en onderhouden. Dit omvat het vaststellen van beleid, procedures en controles om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te waarborgen.

foto: Bexter - TrackOnline


Redactie Floranews | 26-05-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS