maandag 4 maart 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Marginpar en VBW inspireren samen bloemisten met exclusieve snijbloemen

Marginpar en VBW inspireren samen bloemisten met exclusieve snijbloemen

Marginpar en VBW gaan samenwerken om bloemisten te inspireren met exclusieve snijbloemen en te ondersteunen met de verkoop ervan. De twee partijen gaan onder andere samenwerken rond events en wedstrijden. Ook zet VBW de producten van Marginpar in binnen FloraVita en laten ze Young Floral Talents hun kijk op deze bijzondere producten geven door hen verrassend bloemwerk te laten maken.

Exclusieve bloemen stellen bloemisten in staat om bijzonder bloemwerk te maken en klanten daarmee te verrassen. Bij Marginpar houden ze van opmerkelijke bloemen. Zelfs als je het bedrijf niet bij naam kent, is de kans groot dat je hun producten kent. Neem bijvoorbeeld hun Clematis, Astrantia of Eryngium-variëteiten. Naast deze grotere productgroepen heeft Marginpar ook veel kleinere producten in zijn portfolio, zoals Gloriosa, Jatropha en Scabiosa. In totaal zijn er ongeveer 100 verschillende soorten die exclusief zijn en bloemisten de mogelijkheid geven om echt het verschil te maken.

Marginpar teelt al meer dan 30 jaar snijbloemen op 17 verschillende geografische locaties en hoogtes onder de Afrikaanse zon. Hierdoor is het mogelijk om elke bloem op de perfecte plek te laten groeien. Het is trots deelnemer van FSI 2025 en zet zich in voor 100 procent duurzame productie. Alle eigen kwekerijen van Marginpar zijn volledig gecertificeerd.

 


Redactie Floranews | 24-05-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS