vrijdag 19 april 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Nudim sluit aan bij OZ Planten en wordt onderdeel van DFG

Nudim sluit aan bij OZ Planten en wordt onderdeel van DFG
Plantenexportbedrijf Nudim B.V. uit Aalsmeer sluit zich per 1 juli 2023 aan bij OZ Planten en wordt daarmee onderdeel van Dutch Flower Group (DFG). Per die datum komen de activiteiten van Nudim onder de vlag van OZ Planten te vallen, maar het management en de bedrijfsnaam Nudim blijven na de aansluiting ongewijzigd. Het bedrijf zocht een partner om verdere groei van haar klantenportfolio te kunnen realiseren en vond deze OZ Planten.
 
V.l.n.r. Renate Iglesias Iguacel, Henk-Willem Spaargaren, Jordi Iglesias Iguacel
Vanuit Aalsmeer richt Nudim zich meer dan 25 jaar op de belevering van groothandel, tuincentra en projectontwikkelaars met kamer- en tuinplanten, naar met name Zuid-Europa. Deels via dagelijkse inkoop via de veilingsystemen, deels rechtstreeks bij toonaangevende plantenkwekers. Ook heeft het plantenexportbedrijf een breed scala aan bloemisterij-artikelen en hardware. Vanuit Aalsmeer werken dagelijks 5 medewerkers aan het op maat beleveren van internationale klanten in onder meer Spanje, Italië en Portugal. 

“Wij geloven sterk in de synergie tussen onze organisaties en kijken uit naar de kansen en uitdagingen die voor ons liggen. Als Nudim zijn we trots op onze prestaties en de waarden die we aan onze klanten de afgelopen jaren hebben kunnen bieden. We zijn vastbesloten om onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid voort te zetten en ons aanbod verder te verbeteren in nauwe samenwerking met OZ Planten”, aldus Jordi Iglesias Iguacel, directie van Nudim.

Henk-Willem Spaargaren, algemeen directeur van OZ Planten, ziet grote kansen met de aansluiting van Nudim om haar positie binnen het groothandels- en tuincentrumsegment in Zuid-Europa verder te versterken. Spaargaren: “OZ Planten kan voor de klanten van Nudim veel meerwaarde bieden, onder meer door onze logistiek, digitalisering en gerichte marketing. De combinatie zal de marktpositie van de klanten verder kunnen versterken”.

 


Redactie Floranews | 22-05-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS