dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

Wilco Termeij van FM Group wint moederdagactie voor Roparun

Wilco Termeij van FM Group wint moederdagactie voor Roparun

De Moederdagactie van Bredefleur op de drie veilingklokken van FloraHolland heeft een winnaar opgeleverd. Wilco Termeij van FM Group bood op de laatste dag van de actieweek de hoogste prijs op een fust van de lelie Bach Supra. Met zijn bod van 34 euro per steel wint hij een helikoptervlucht. Samen met twee collega’s wint hij een helikoptervlucht boven Nederland en boven de Bredefleur locaties in Moerkapelle en Luttelgeest. 

Levi Evers (l) feliciteert Wilco Termeij met de helikoptervlucht

De totale opbrengst van de actieweek is door Levi Evers van Bredefleur overhandigd aan het goede doel. Gert-Jan Vlaar van het Roparun Team van Royal FloraHolland mocht een cheque ter waarde van  6.475 euro in ontvangst nemen.

Levi Evers (l) overhandigt het mooie geldbedrag aan Gert-Jan Vlaar

Een week voor de Nederlandse Moederdag, van 8 t/m 12 mei, hield de leliekweker een actie voor de Roparun. Een estafetteloop die al bestaat sinds 1992 en die geld inzamelt voor meer kwaliteit van leven voor mensen met kanker. Het Roparun team loopt een route door Nederland die wat afstand betreft gelijk is aan het traject Parijs – Rotterdam.

De actie van Bredefleur is mede mogelijk gemaakt door In Bloom, Line BV, Firma Gebr. De Mooy, Gebr. Noort BV, Herbert Osterkamp, CJ Vianen, Bloemengroothandel Bram BV, Bloemgroep Hoekhuis BV, Sleutjes-Vissers VOF, Liefland de Mooy, C. Leeuwenburg BV en natuurlijk FM Group BV. 


Redactie Floranews | 19-05-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS