vrijdag 12 april 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Delphy start Delphy Germany

Delphy start Delphy Germany

Delphy heeft de ambitie om haar markt in Duitsland verder uit te breiden. Het is al succesvol op de Duitse markt op het gebied van zachtfruit, sierteelt en open en gesloten groenteteelt. Met de start van Delphy Duitsland wil het het marktaandeel in Duitsland verder vergroten. Als belangrijke eerste stap heeft het bedrijf een nieuwe manager aangenomen. Michael Penzkofer gaat het team in Duitsland opzetten en begeleiden.

De 38-jarige, in Zuid-Duitsland woonachtige Penzkofer werkt sinds mei 2023 bij Delphy als hoofd van Delphy Duitsland. Hij studeerde tuinbouw en promoveerde in tuinbouwwetenschappen aan de Leibnitz Universiteit Hannover. Tijdens zijn studie en zijn stage als hovenier ontdekte hij de grote veelzijdigheid van de tuinbouw en ontwikkelde Penzkofer een interesse in het werken met en voor planten. Aan het begin van zijn professionele carrière richtte hij zich daarom op plantenveredeling, omdat dit vak alle thema's rondom planten verbindt. Vervolgens had hij leidinggevende functies in de productie van planten en in teeltadvies. Zijn expertisegebied is kruiden en vaste planten. 


Redactie Floranews | 16-05-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS