zondag 26 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Erwin Giezen viert tien jaar pionieren bij MNP Suntory

Erwin Giezen viert tien jaar pionieren bij MNP Suntory

Veredelingsbedrijf MNP / Suntory viert de tiende verjaardag van het pionierswerk van Erwin Giezen, Head Marketing, Communications & Trade. En de laatste tijd vaak het gezicht van de promotiecampagnes van het bedrijf. Hij prijst het kleine maar loyale team van multi-getalenteerde medewerkers die met passie werken aan unieke, hoogwaardige producten voor tuinliefhebbers. 

Giezen deelt zijn visie op pionieren: "Je eigen ding doen en je laten inspireren door de natuur, familie en unieke ervaringen. Pionieren vereist creativiteit, koppigheid en durven geloven in de producten, zichzelf en de mensen om hen heen."

MNP / Suntory bevordert een cultuur van transparantie, samenwerking en een toekomstgerichte mentaliteit. De plant pioniers van het bedrijf zijn dan ook geen nummers, maar belangrijke spelers in het gedeelde succes. Het team is als een familie en groep vrienden die samenwerken om een kleurrijke en inspirerende werkomgeving te creëren.

 


Redactie Floranews | 15-05-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS