zaterdag 22 juni 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

PanAmerican Seed lanceert gloednieuwe website

PanAmerican Seed lanceert gloednieuwe website

PanAmerican Seed heeft een gloednieuwe website gelanceerd. De nieuwe website heeft geavanceerde functies zoals content op basis van regio, betere productinformatie, eenvoudiger zoekmogelijkheden en alle materialen en tools op één plaats gerangschikt.

Op de nieuwe website is alles te lezen over de 75 jaar geschiedenis, ervaring en expertise van Pan American Seed. Op de speciale regiopaginaś ontdekt de bezoeker wat er speelt in de eigen regio en over producten die er het beste groeien. "Dit maakt het eenvoudiger om de juiste producten op tijd te krijgen. Het is ook eenvoudiger geworden om uw contactpersoon of bekende gezichten te vinden."

Met de nieuwe productzoekmachine is het volgens de veredelaar dankzij nieuwe filtermogelijkheden veel eenvoudiger om door de productcatalogus te bladeren. "Zoek naar het gewenste product in de zoekbalk of door filters te selecteren. Onze nieuwe productvergelijkingsfunctie biedt de mogelijkheid om te controleren welk product het beste bij uw behoeften past."

Natuurlijk mag een inspiratiepagina niet ontbreken met inspirerende ontwerpen om uw verbeelding te stimuleren met onder andere recepten voor de verse groenten en nieuwe inspirerende programma zoals het nieuwe Sow Fast. Grow Fast.


Redactie Floranews | 11-05-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS