vrijdag 12 april 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Nieuw bij... Kolster: Esmeralda van Lis

Nieuw bij... Kolster: Esmeralda van Lis

Esmeralda van Lis versterkt sinds begin april het marketingteam van Kolster in Boskoop. Van Lis is nieuw in de sector en heeft een achtergrond in de grafische wereld. Ze zal zich binnen Kolster vooral bezig gaan houden met de snijbloemen.

"Ik kom niet uit de sector, maar ik word wel erg blij van een goed gevulde vaas met bloemen en takken. Dus hoe leuk en boeiend is het, dat ik nu de processen van wortel tot bloemist kan volgen en mag gaan delen", vertelt Van Lis. "Inmiddels heb ik wel door, dat het niet een kwestie is van een plantje verkopen en hopen dat het goed komt ;-). Kolster gaat voor kwaliteit op alle vlakken en daar kan ik mij helemaal in vinden." 

De komende tijd houdt Van Lis zich vooral bezig met de voorbereidingen van de FlowerTrials, die dit jaar met Kolster voor het eerst een locatie in Boskoop hebben. Van 13 tot en met 16 juni 2023 zijn de nieuwe en bekende producten van hortensiaveredelaar HoKo Breeding, vaste planten veredelaar Walter Blom Plants B.V. (WBP) en van Kolster zelf te zien aan de Rijneveld 122a in Boskoop.

 


redactie Floranews | 11-05-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS