dinsdag 23 juli 2024
FN TOP add FN TOP logo

René Vissers vertrekt bij Maarel Orchids

René Vissers vertrekt bij Maarel Orchids

René Vissers vertrekt na 5 jaar als algemeen directeur bij Maarel Orchids. Dat laat de STAK van Maarel Orchids weten. De STAK en het management team nemen de dagelijkse leiding van hem over. 

"René heeft het bedrijf door turbulente tijden geloodst en een sterk team neergezet. Wij bedanken René voor zijn inzet en wensen hem veel geluk!"

De aankomende periode staat voor de STAK in het teken van het zorg dragen voor de juiste vervanging van Vissers en het maken van een plan waarin de continuiteit van Maarel Orchids centraal staat.

Vissers heeft in januari 2020 de algehele leiding van het bedrijf overgenomen van Arno en José van der Maarel. Zij trokken zich toen na 40 jaar ondernemen terug uit hun bedrijf, dat zij overgenomen hadden van Arno’s ouders. De kinderen van Arno en José hadden al eerder laten weten niet de ambitie te hebben om in het bedrijf te treden, maar deelden wel de wens van hun ouders om het bedrijf voort te zetten en vanaf de zijlijn betrokken te blijven. Hierin is in 2013 al voorzien met de oprichting van een Stichting Administratiekantoor (STAK) in 2013, vergelijkbaar met een Raad van Toezicht of Raad van Commissarissen. Hierin is plaatsgenomen door de kinderen en externe toezichthouders.

 


Leandra de Boef | 09-05-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS