zondag 26 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Nieuwe generatie in directie familiebedrijf Ubink

Nieuwe generatie in directie familiebedrijf Ubink

Sinds de oprichting in 1927 is het gestaag groeiende Ubink aan de Mijnsherenweg in Kudelstaart overgegaan van generatie op generatie. Eind jaren ’80 namen de broers Gert, Edwin en John langzaam het stokje over van hun vader, Gerard Ubink, die het op zijn beurt weer van zijn ooms en tante overnam. En nu, 30 jaar later, treedt de volgende generatie toe. 

Hanneke en Bas Ubink hebben per 25 april 2023 officieel plaatsgenomen in het directieteam. In eerste instantie zullen deze twee jonge directeuren de werkzaamheden van de bestaande directie ondersteunen. De komende maanden zullen zij hun nieuwe functies verder uitrollen.

In de strategie is de afgelopen 30 jaar weinig veranderd. Ubink wil met elkaar de mooiste cactussen en succulenten in de Europese huiskamers brengen. En dat zullen ze zeker blijven doen. Binnen het groeiende bedrijf met naast een locatie in Kudelstaart, een productielocatie op Tenerife liggen voldoende uitdagingen en kansen. Allen hebben zin in deze uitdaging en hopen het bedrijf voor nog eens 30 jaar gereed te maken.


Redactie Floranews | 04-05-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS