maandag 4 maart 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Step outside the box actie van Deep Purple Celosia.

Step outside the box actie van Deep Purple Celosia.

Met een elektrische step, gouden enveloppen en een kluis onder de arm bezoeken Ammerlaan-Sosef en WPK met een nieuwe actie diverse relaties om het Deep Purple Celosia seizoen weer aan te kondigen. In het kader van de actie “step outside the box” kunnen zij met een meegeleverde puzzel zij de code ontcijferen en uitproberen op de kluis. In de kluis zit een sleutel, die de relaties zelf hebben kunnen kiezen uit de diverse gouden enveloppen. Met de sleutel maken ze op de huisbeurs van Potplantenkwekerij Ammerlaan-Sosef kans op 1 van de 5 elektrische steppen. Als de sleutel in het slot past is de step gewonnen.

Afgelopen week heeft SuperFlora de eerste step van het slot af kunnen halen. Wil jij ook kans maken op onze elektrische steps? Kom dan deze week nog naar de huisbeurs van Potplantenkwekerij Ammerlaan-Sosef en wellicht pak jij de winnende sleutel voor één van de steps. Wij dagen je graag uit.

Opvallen en anders zijn zit niet alleen in het DNA van de Deep Purple Celosia maar ook in de acties richting de handel. Ieder jaar bedenken zij een opvallende actie waarbij Ammerlaan-Sosef en WPK de handel en relaties verrassen met een leuk bezoekje.

 


Redactie Floranews | 02-05-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS