vrijdag 12 april 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

De 5 vragen aan... Jochem en Marjolijn Vreugdenhil

De 5 vragen aan... Jochem en Marjolijn Vreugdenhil

Voor de mensen die jullie niet kennen, wie zijn jullie en wat doen jullie?

Wij zijn Jochem en Marjolijn Vreugdenhil, eigenaren van Vreugdenhil Bulbs & Plants. Wij zijn, samen met het gezellige team binnen Vreugdenhil, dagelijks bezig om onze klanten de mooiste producten aan te kunnen bieden. Jochem stuurt onder andere de teelt en de productie aan en Marjolijn houdt zich bezig met alles rondom HR.

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

We zijn allebei geen stilzitters en werken zelf graag mee. We zijn dan ook overal in het bedrijf te vinden. Daarnaast zijn we op verschillende gebieden bezig met samenwerkingen met andere kwekers, zoals bijvoorbeeld in Decorum. Samen bereik je meer dan alleen. Niet voor niets is onze pay-off ‘growing together’. We passen deze filosofie toe bij elke samenwerking. Zowel binnen ons eigen team als met onze toeleveranciers en collega kwekers. We behoren tot de grotere kwekers en hebben ambities genoeg, maar blijven altijd een sociaal familiebedrijf.

Welk nieuws heeft jullie de afgelopen tijd beziggehouden?

Welk nieuws eigenlijk niet? De Oekraïne houdt ons natuurlijk bezig, maar daarnaast is er ook veel te doen in de glastuinbouw, zoals bijvoorbeeld de energietransitie. Maar ook op politiek gebied is het op dit moment niet saai.

Wat ons natuurlijk ook bezighoudt is dat Vreugdenhil Bulbs & Plants dit jaar 85 jaar bestaat. Dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. We vieren het jubileum met onze medewerkers en daarnaast in september ook met relaties van het bedrijf. Én we hebben voor deze speciale gelegenheid een eigen jubileummagazine ontwikkeld.

Het bedrijf is opgericht op 1 augustus 1938 opgericht door de opa van Jochem. Later is het overgegaan naar vader Leen en volgde ook Jochem en later Wouter in het bedrijf. Sinds 2018 hebben wij, Jochem en Marjolijn, het bedrijf voortgezet.
 

Wat willen jullie graag nog oppakken of veranderen?

Als we wat zouden kunnen veranderen, laat dan alsjeblieft de oorlog in de Oekraïne stoppen. Verder is er op het gebied van ons bedrijf nog genoeg om op te pakken. Daar gaan we komende tijd volop mee aan de slag. Er zijn ontwikkelingen genoeg op gebied van energietransitie, de arbeidsmarkt etc. Saai gaat het de komende tijd zeker niet zijn.

Wat gaan jullie dit weekend doen?

Dit weekend staan we, hopelijk in het zonnetje, langs de lijn bij FC ’s-Gravenzande. Hier voetballen onze zoons en zijn we als bedrijf ook sponsor.

Bron: www.Floranews.com
Redactie Floranews | 28-04-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS