woensdag 17 april 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Floriway benoemt nieuwe Algemeen Directeur

Floriway benoemt nieuwe Algemeen Directeur

Gertjan Breij is de nieuwe tot Algemeen Directeur van Floriway. Breij volgt per 15 mei 2023 Toon Vos op, die voorlopig wel aanblijft als adviseur. Breij was tot voor kort werkzaam bij Geodis als Managing Director. 

Vos is vanaf het begin betrokken geweest bij de oprichting van Floriway en vervult sinds oktober 2021 de rol van Algemeen Directeur. Hij heeft zich de afgelopen jaren vol overgave ingezet om met zijn team en vele anderen van Van Zaal Transport, De Winter Logistics en Wematrans één Floriway te maken. Sinds 1 januari 2023 opereert Floriway daadwerkelijk als één bedrijf. Volgens Vos is hiermee een natuurlijk moment voor een wisseling van de wacht aangebroken. “Dankzij de inzet en betrokkenheid van velen - benadrukt Vos – is de integratie goed op stoom gekomen. Vol vertrouwen in een goede toekomst draag ik het stokje dan ook over aan Gertjan Breij”.

Breij kijkt er naar uit om zijn schouders te zetten onder de verdere ontwikkeling van Floriway voor onze klanten. "De logische dynamiek in de nieuwe organisatie vraagt om een zorgvuldige en transparante aanpak. Dat wil ik graag vooral samen doen met mijn Floriway collega’s en klanten, zodat we samen gaan bouwen aan het beste logistieke bedrijf voor de sierteeltsector”, aldus Breij.

Ook de aandeelhouders zijn blij met de aanstelling van Gertjan Breij. “De continuïteit van het Floriway- management is door deze benoeming geborgd” geeft Leendert-Jan Plaisier, COO van Royal FloraHolland aan. Gertjan is, dankzij zijn enorme staat van dienst in de transportsector, in staat om Floriway naar het next level te brengen. Ik wil Toon bedanken voor zijn inzet om Floriway tot één bedrijf te maken en ben blij dat hij zorgt voor een goede overdracht”.

 

 


Redactie Floranews | 19-04-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS