vrijdag 12 april 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Nieuw bij... Air So Pure

Nieuw bij... Air So Pure

Janine de Zeeuw versterkt sinds 10 april het team van telersvereniging Air So Pure. De Zeeuw is werkzaam als Marketingcommunicatie medewerker, naast Brandmanager Ronald van Schie.

Air So Pure is volop in ontwikkeling, en heeft deze winter een re-branding van het merk achter de rug. Een verdere versterking van het team is dan ook zeer wenselijk. De Zeeuw is 24 jaar en met haar HBO opleiding en werkervaring bij Kamera Express bedreven in copywriting, social media, blogs en promoties. Daarnaast spreekt ze haar talen en houdt ze van fotograferen.

De nieuwe brandstory rondom A World of Wellbeing krijgt komende maanden meer handen en voeten. “Janine kan direct haar energie inzetten voor het verder uitrollen van de World of Wellbeing van Air So Pure samen met onze handelspartners naar de Europese consumenten”, aldus Van Schie.

Air So Pure is een telersvereniging met 14 aangesloten kwekers van sterk luchtzuiverende potplanten. Op de nieuwe website is alle informatie te vinden over Air So Pure, de kwekers en hun assortiment.


 


Redactie Floranews | 14-04-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS