zaterdag 22 juni 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Kweker Beyond Chrysant verrast bloemist met Flower Circus

Kweker Beyond Chrysant verrast bloemist met Flower Circus

Kweker Beyond Chrysant heeft woensdag 12 april de klokkopers in de afmijnzaal van Plantion verrast. De confetti schoot na het veilen door de lucht op de tribune van Plantion. Na deze spetterende opening was het aan Jhon Koopman van Flower Circus om een van de bekendste chrysanten kwekers van Nederland aan te kondigen. Met trots presenteerde hij de spraakzame chrysantenteler, Wouter Duijvesteijn van Beyond Chrysant.De Hoekse chrysantenkweker Beyond Chrysant was een van de vier genomineerden voor de Tuinbouw Ondernemersprijs van dit jaar en behaalde uiteindelijk een mooie tweede plaats. Wouter Duijvesteijn heeft eindeloos veel ideeën en ging op deze ochtend het gesprek aan met de kopers van Plantion. Op deze manier heeft hij inzicht gekregen in de markt en de behoeften en wensen van de bloemisten. De kopers ontvingen een koffiebeker met drie muntjes waarmee ze hun voorkeursstem konden uitbrengen voor chrysanten in drie verschillende kwaliteiten.

Het was een ochtend vol kennisdeling, nieuwe perspectieven en verbinding tussen de kweker en kopers. Op initiatief van Beyond Chrysant en Plantion kwamen verschillende schakels uit de keten bijeen. Plantion laat weten graag dit podium te bieden om kwekers met bloemisten te verbinden.
 


Redactie Floranews | 12-04-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS