zondag 26 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Keukenhof verwelkomt 145.000 bezoekers in Paasweekend

Keukenhof verwelkomt 145.000 bezoekers in Paasweekend

Keukenhof heeft in vier dagen 145.000 bezoekers verwelkomd. Op paaszaterdag en Eerste Paasdag was het lentepark zelfs volledig uitverkocht. Zoals gebruikelijk was 80 procent van de bezoekers afkomstig uit het buitenland. Er was veel belangstelling vanuit Duitsland, maar er waren ook veel Britten, Amerikanen en Nederlandse gezinnen. 

“De combinatie van de bloei in het park, de bloeiende bloembollenvelden in de streek en het mooie weer heeft ervoor gezorgd dat Keukenhof goede paasdagen heeft gehad”, stelt Jeroen Duyster, directeur Keukenhof. De spreiding van de bezoekers over de dag verliep goed. Bezoekers kopen tegenwoordig vooraf online al een ticket met een vast aankomsttijdslot. De logistiek van en naar het park én de beleving in het bloemenpark zijn daardoor beter dan voorheen.  

Niet alleen buiten, maar ook binnen laat Keukenhof bloemen en bloeiende planten zien. Het decor van de bloemenshows in het Oranje Nassau Paviljoen is geheel in de stijl van het thema. Nederlandse kwekers laten hier hun mooiste bloemen zien. Iedere week wordt weer een andere bloemenshow opgebouwd. Het hele paasweekend stond hier een prachtige rozenshow opgesteld waar de mooiste plaatjes geschoten werden. Ook in het Willem-Alexander en Beatrix paviljoen zijn wisselende bloemen- en plantenshows en een orchideeën- en anthuriumpresentatie te zien. De drie bloemenpaviljoens liggen verspreid in het lentepark, een garantie voor aandacht van een nationaal en internationaal publiek. Het zijn echte consumentenshows. Geprikkeld en geïnspireerd door Keukenhof kunnen bezoekers hun eigen huis, balkon en tuin met bloemen, bollen en planten verfraaien.

In het lentepark hebben duizenden toeristen de afgelopen dagen hun bezoek vastgelegd. Voor deze liefhebbers heeft Keukenhof steeds meer paadjes tussen de perken en speciaal ingerichte fotoplekken. Keukenhof is nog geopend tot en met 14 mei.

 


Leandra de Boef | 11-04-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS