zaterdag 22 juni 2024
FN TOP logo FN TOP add

Santinikwekerij Richard van Schie introduceert Bowie

Santinikwekerij Richard van Schie introduceert Bowie

Vanaf deze week levert Santinikwekerij Richard van Schie zijn nieuwste santini variëteit Bowie uit. Volgens veredelaar Dekker Chrysanten is het de eerste witte Santini in de markt die goed verfbaar is. De nieuwe Santini is vernoemd naar hond Bowie. 

“Iedere keer als ik bij Richard van Schie kwam, werd ik vrolijk begroet door Bowie, de hond die rondloopt op de kwekerij. Toen bekend werd dat dit soort toebedeeld werd aan Richard van Schie heb ik mijn best ervoor gedaan om hem naar die leuke hond te vernoemen en dat is gelukt”, aldus Warja Abrosimova van Dekker Chrysanten. De komende dagen bezoeken Dekker Chrysanten en Richard van Schie vele relaties om Santini Bowie te introduceren.

“We zijn er heel blij mee dat wij als eerste kweker in Nederland Bowie mogen telen. Wij vinden hem al heel mooi in de puurste vorm, hagelwit van kleur met een groen hart. Toen we hoorden dat hij ook heel goed uit de verf kwam, werden we nog enthousiaster. Een Santini die verf goed opneemt, die is op dit moment namelijk nog niet verkrijgbaar op de markt”, vertelt Richard van Schie. “Bowie is hierdoor heel veelzijdig, want iedere gewenste kleur is mogelijk!" Van Schie deelt ook graag de complimenten uit aan het adres van veredelaar Dekker Chrysanten: "Hun team heeft topwerk geleverd. Want veredelen is vakwerk en daar mag best eens een schouderklopje voor uitgedeeld worden.”


Redactie Floranews | 11-04-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS