dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

Martijn van Velzen gaat weg bij Kasgroeit

Martijn van Velzen gaat weg bij Kasgroeit

Adviseur arbeidsmarkt Martijn van Velzen neemt na 13 jaar afscheid bij Kasgroeit. Hij start per 1 mei met een nieuwe baan als Specialist Duurzame Inzetbaarheid bij Handel Groeit – GroentenFruit Huis. Van Velzen is een bekend gezicht in de glastuinbouw. Van Velzen is in 2010 gestart bij wat toen nog het Mobiliteitscentrum was. Later ging dit over in Kasgroeit. Hij is betrokken geweest bij het adviseren van glastuinbouwondernemers op het gebied van HR-gerelateerde thema's en stond graag met zijn 'poten in de kas' om zo bij de praktijk te blijven.

foto´s Kasgroeit

“Ik heb veel mooie projecten samen met mijn collega’s en mijn netwerk mogen ontwikkelen. Stiekem ben ik toch wel trots op wat we allemaal met Kasgroeit hebben bereikt voor de sector", aldus Van Velzen. "Maar ook op mijn persoonlijke succesjes zoals de Stagestimulator, de succesvolle scholierendag in Ens, het project Sleutel aan je Toekomst, de filmpjes van Functies in beeld die nog wekelijks veel bekijks trekken. En natuurlijk de collegetour die we ontwikkeld hebben voor docenten van het regulier onderwijs om ze kennis te laten maken met al het moois wat de glastuinbouw te bieden heeft." Daarnaast heeft hij honderden mensen geholpen aan een nieuwe baan in de glastuinbouwsector.  


Redactie Floranews | 11-04-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS