zondag 26 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Floral fashion op cover van debuutalbum van Pommelien Thijs

Floral fashion op cover van debuutalbum van Pommelien Thijs

Pommelien Thijs, Belgische actrice en zangeres – bekend van de hits “Nu wij niet meer praten” (met Jaap Reesema), “Meisjes van Honing”, “Ongewoon”, brengt op 23 juni haar eerste album uit. Na opeenvolgende hits en drie MIA’s (Music Industry Awards, de Vlaamse muziekprijzen), wordt het debuutalbum, met de titel “Per Ongeluk” met spanning en nieuwsgierigheid afgewacht. Eind maart verklapte Pommelien wel al hoe de cover van het album eruit komt te zien. Een prachtig beeld van de zangeres, gekleed in een kostuum vol warmgekleurde zonnebloemen, zal haar eerste album sieren. 

Albumhoes Per Ongeluk - Pommelien Thijs

Albumhoes Per Ongeluk - Pommelien Thijs

Zonnebloemen, zonnebloemen en nog eens zonnebloemen

Het idee voor haar spectaculaire outfit kwam van Pommelien zelf en ze ontwierp ook eigenhandig de broek van zonnebloemen. Voor het jasje schakelde ze de hulp in van de Belgische floral designer Stefan van Berlo. Keuze qua zonnebloemen viel op Helianthus Solano Deep Orange van veredelaar Evanthia. Deze zijn geliefd vanwege de zeer grote, stuifmeelvrije bloemen met een krachtige intens oranje kleur en een diepzwart hart.

Pommelien Thijs en Stefan van BerloPommelien Thijs en Stefan van Berlo

Pommelien Thijs en Stefan van Berlo 

foto´s: Stefan van Berlo

De goedgevormde bloemen hebben 2 tot 3 lagen spitse bloemblaadjes en zijn al vroeg- in het seizoen beschikbaar. Voor de broek alleen al waren zo’n 400 zonnebloemen nodig. Het jasje van Pommelien bevat er ruim 250. Pommelien en Stefan laten je zelf zien hoe dit kostuum in elkaar steekt.


Redactie Floranews | 05-04-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS