dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo FN TOP add

ErfGoed-eigenaar Hugo Paans zet Laan Koeltechniek voort

ErfGoed-eigenaar Hugo Paans zet Laan Koeltechniek voort

Van der Laan Koeltechniek is met ingang van 31 maart overgenomen door Hugo Paans, directeur-eigenaar Van ErfGoed in Moerkapelle. Na het plotseling overlijden van directeur-eigenaar Cor de Ruijter eerder dit jaar, was het bedrijf op zoek naar een nieuwe eigenaar, die de continuïteit en productontwikkeling verder doorzet. Het Waddinxveens bedrijf zal gewoon verder gaan onder de huidige naam en wordt niet geïntegreerd met ErfGoed. Wel zullen de bedrijven samenwerken op het gebied van productontwikkeling.

“Van der Laan Koeltechniek is een zeer solide bedrijf, met topproducten op het gebied van klimaattechnologie en een fantastisch team van deskundige mensen. Al decennialang is Van der Laan mijn vaste leverancier voor klimaattechniek", vertelt Paans. "Ik gebruik hun producten als particulier én ook in mijn kantoorgebouw. Recentelijk installeerden zij hun koeltechniek in de koelcellen die ErfGoed heeft. Bovendien kom ik ook in de tuinbouw de producten van Van der Laan tegen." Hij vervolgt: "Mijn visie is om met Van der Laan Koeltechniek hoogwaardige klimaattechnologieën te blijven ontwikkelen voor particulieren en bedrijven. Tegelijk zie ik ook kansen om het productaanbod in de tuinbouw uit te breiden. Ik verwacht dan ook dat de markt waarin ErfGoed actief is, profiteert van deze stap.”


Redactie Floranews | 04-04-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS