dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo FN TOP add

Trade Fair Aalsmeer start dit jaar een dag eerder

Trade Fair Aalsmeer start dit jaar een dag eerder

De Trade Fair Aalsmeer vindt dit jaar plaats van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 november. De sierteeltbeurs, die de afgelopen editie ruim 20.000 bezoekers wereldwijd trok, start dus een dag eerder dan voorgaande jaren.

De organisatie laat weten dat de piekbelangstelling van de beurs op de woensdag en donderdag de reden is om de minder drukbezochte vrijdag te vervangen door de dinsdag. De beurs hoopt een betere spreiding van het bezoek te kunnen realiseren door deze wijziging. Door de grote belangstelling van het internationale vakpubliek zou de de locatie in Aalsmeer tegen de grens aanlopen van wat het aan bezoekers tegelijkertijd kan ontvangen.

De Trade Fair Aalsmeer is een van de grootste sierteeltbeurzen wereldwijd. Jaarlijks tonen meer dan 650 kwekers van bloemen en planten drie dagen lang hun producten aan internationale inkopers. De beurs vindt plaats in het veilgebouw van Royal FloraHolland Aalsmeer en is een van de belangrijkste verkoop -en relatiemomenten voor de sierteelt.

Dit jaar vindt de Trade Fair Aalsmeer 2023 dus plaats van dinsdag 7 november  tot en met donderdag 9 november. Alledrie de dagen is de beurs geopend tussen 9 en 17.00 uur.


Redactie Floranews | 31-03-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS