dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo FN TOP add

Introductie tuinplant Canna als kamerplant

Introductie tuinplant Canna als kamerplant

Kan tuinplant Canna als kamerplant worden gehouden? BB Plant, Beekenkamp en Takii namen de proef op de som, betrokken het Post Harvest Knowledge Center van Royal FloraHolland voor onafhankelijk onderzoek en consulteerden consumenten en ketenpartners om de haalbaarheid als marketingconcept te beoordelen.

We zijn nu twee jaar verder. Tijd voor de lancering van een proefproject met Cannova Casa plaats bij Waterdrinker. Het project start in de wetenschap dat dit speciaal geselecteerde ras binnen goed gedijt en kan voldoen aan de wensen van de klant.

Ed Mol, Product Developer bij Waterdrinker, is enthousiast over de exclusieve beschikbaarheid van Cannova Casa bij de Nederlandse Cash & Carry. "Cannova Casa is een geweldige kamerplant omdat ze mooie, warme groen-bronzen bladeren heeft. Uit proeven blijkt dat deze bijzondere Canna bij voldoende licht binnenshuis knoppen of zelfs bloemen kan vormen. En buiten bloeit ze de hele zomer door met grote perzikkleurige bloemen. Mensen zullen de mediterrane charme waarderen, zowel binnen als buiten!"


Redactie Floranews | 28-03-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS