vrijdag 12 april 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Keukenhof opent haar deuren

Keukenhof opent haar deuren

Donderdag 23 maart heeft bloemententoonstelling Keukenhof haar eerste bezoekers weer mogen ontvangen. Nadat een recordaantal Nederlanders Keukenhof bezochten, kijkt Keukenhof er naar uit om ook de internationale bezoeker weer te mogen ontvangen. De bloemententoonstelling hoopt dat tot en met 14 mei ruim 1 miljoen mensen vanuit de hele wereld Keukenhof zullen bezoeken.

Het lentepark is een favoriete plek om in het voorjaar te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen. Op het moment van openen staan de eerste hyacinten en tulpen al in bloei. Ook in de Bollenstreek zie je de eerste bloembollenvelden al in bloei staan.

“Dit jaar is vooral een welcome back aan de internationale bezoeker”, vertelt Jeroen Duyster, directeur Keukenhof. “We zien er naar uit de bezoekers vanuit de hele wereld weer te ontvangen. Spreiding van onze bezoekers over de dagen zorgt voor een optimale beleving in het park en voor een goede bereikbaarheid”. Keukenhof werkt voor het seizoen 2023 met entreekaarten op datum en een maximaal aantal bezoekers per dag.

Niet alleen buiten, maar ook binnen laat Keukenhof bloeiende bloemen en planten zien. In de paviljoens zijn wekelijks wisselende bloemenshows te bewonderen. De bloemen- en plantenkwekers leveren ook dit voorjaar weer hun mooiste bloemen en planten aan Keukenhof.

Keukenhof is geopend van 23 maart tot en met 14 mei 2023.

 


Leandra de Boef | 24-03-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS