zaterdag 22 juni 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Flower Circus breidt team verder uit met blijmaker Maarten Huisman

Flower Circus breidt team verder uit met blijmaker Maarten Huisman
Door het groeiend aantal opdrachten en presentaties was Flower Circus op zoek naar versterking van het huidige team. Per april zal Maarten Huisman Flower Circus gaan versterken. Op 26 en 27 maart zal Maarten al acte de préséance geven tijdens het Florevent in Parijs. Flower Circus vertegenwoordigt op deze toonaangevende bloemistenbeurs meerdere vooraanstaande kwekers en veredelaars uit de sierteeltsector. In de kleurrijke en in het oog springende stand worden bezoekers geïnformeerd, maken zij kennis met nieuwe producten en maakt Max Hurtaud ter plekke inspirerende creaties. 
 
 
Maarten is, naar hij zelf zegt een echte ‘blijmaker’. Iets wat naadloos aansluit bij de visie van Flower Circus. Na een carrière van ruim 12 jaar als PR-manager van een grote orchideeënveredelaar koos Huisman in 2023 voor een nieuw pad. Zijn kennis en interesse over de botanische wereld gaat veel verder dan de orchidee. Deze kennis deelt hij sinds kort in zijn blog en hij zal zich voor Flower Circus in gaan zetten op beurzen en shows. Ook zal hij (video)presentatie klussen voor zijn rekening gaan nemen. "Er is zoveel te vertellen over bloemen en planten en de achterliggende sector, daarom ben ik heel blij de samenwerking met Flower Circus te zijn aangegaan", aldus een enthousiaste Huisman. 
 
Flower Circus is de verbindende schakel tussen veredelaars, kwekers, bloemisten, stylisten en arrangeurs. Met het platform bieden wij een wereld aan kennis, inspiratie en innovatie. 
"Met Flower Circus delen wij kennis en kunde op een laagdrempelige en informatieve wijze. Om zo onze gezamenlijke passie van ’s werelds mooiste business, de sierteeltsector onder de aandacht te brengen", vertelt Flower Circusdirecteur John Elstgeest.  

Leandra de Boef | 24-03-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS