dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo FN TOP add

Dümmen Orange brengt klanten uit regio Azië-Pacific samen in Spanje

Dümmen Orange brengt klanten uit regio Azië-Pacific samen in Spanje

Meer dan 35 toonaangevende vermeerderaars, telers en branchegenoten uit Australië, China, Japan, Vietnam, India en Maleisië hebben een bezoek gebracht aan de Dümmen Orange-faciliteiten in Puerto Lumbreras in Spanje. Tijdens de Innovations Week kregen zij een compleet en innovatief aanbod van gewassen, concepten en rassen te zien, waaronder snijbloemen, eenjarigen, vaste planten, potplanten, tropische planten en bolbloemen.

Nick Bennett, Dümmen Orange Managing Director Asia-Pacific: “In Spanje hadden wij de ideale mogelijkheid om op onze locatie het brede en innovatieve huidige en toekomstige assortiment te tonen dat wij onze klanten in de Azië-Pacific regio te bieden hebben. We hebben onze veredelaars, gewasspecialisten en andere deskundigen uit de hele wereld ingezet en onze technische expertise en productkennis gedeeld.”

Dümmen Orange heeft de regio Azië-Pacific als strategische prioriteit aangewezen en breidt haar aanwezigheid en organisatie daar uit. Nick Bennett: “We werken samen met de beste vermeerderaars en telers in de regio. Door hen in Spanje samen te brengen met onze experts van over de hele wereld ontstond een uitstekende basis om samen te werken en elkaar te helpen innovaties en introducties te versnellen.”

Traiane Pateras, directeur van Regal Gardens: “Het was het beste event waar we, in al die jaren dat we in deze sector werken, geweest zijn. Het was informatief, goed georganiseerd, iedereen was geweldig en we hebben er veel van opgestoken. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.” Op de vraag wat voor haar een hoogtepunt was, antwoordde ze: “Ik denk dat het gewoon de gebundelde kennis was van de aanwezigen: je kon iedereen vragen stellen en kreeg altijd een antwoord. Het was gewoon perfect, geweldig.”

Santosh Shitole en Tukaram Survase, mede-eigenaars van Krupa Balaji, hadden dezelfde ervaring. “Dit event was voor ons zeer informatief,” vertelt Santosh Shitole. “We hadden wat twijfels over klimatologische omstandigheden en de infrastructuur van de kassen. Maar nu kwamen we te weten hoe mensen werken in Australië, China, Japan of Maleisië...”
Tukaram Survase vult aan: “Dümmen Orange biedt een grote diversiteit aan gewassen onder één dak. Het heeft ons echt geholpen om onze visie helder te krijgen. Welke richting we op moeten en welke gewassen we kunnen telen. De mensen van Dümmen Orange hebben hun kennis over alle aspecten van een gewas gedeeld. Ze hielden daarbij niks voor ons achter. Het Azië-Pacific team was een soort Wikipedia voor ons!”

Naast haar brede geneticaportfolio presenteerde Dümmen Orange ook toegevoegde waardeconcepten en tools, zoals point-of-sale concepten, labels en marketingmaterialen. Nick Bennett: “Ons commitment richting onze partners is om groei te realiseren op de Azië-Pacific markt door ons te richten op het veredelen van de beste genetica en onze klanten te ondersteunen bij het creëren van waarde binnen de keten. Daarbij streven we naar een duurzame groei op de lange termijn met onze partners.”


22-03-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS