vrijdag 1 december 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Sjaak van Schie kijkt terug op succesvolle terugkeer op Trade Fair

Sjaak van Schie kijkt terug op succesvolle terugkeer op Trade Fair

Sjaak van Schie B.V. was na lange tijd weer als standhouder aanwezig op de voorjaarseditie van de Trade Fair. De kweker blikt terug op een succesvolle editie die dit keer in de Broodfabriek in Rijswijk plaatsvond. In 2022 heeft Sjaak van Schie B.V. hard gewerkt aan de (her)ontwikkeling van de portfolio en de rebranding van Hy-pe, haar hortensiamerk. In stand 6.4 presenteerde de kwekerij hoe de rebranding van Hy-pe eruit ziet met twee productlijnen: Original & Unique.

Mike van Schie, Verkoopleider Bloeiend bij Sjaak van Schie: “In november zijn we wel altijd van de partij in Aalsmeer op de Trade Fair, maar we hebben niet altijd op deze beurs in het voorjaar gestaan. Een paar weken terug is het seizoen begonnen en het assortiment staat er weer mooi op. Daarom was dit hét perfecte moment om ons huidige assortiment te presenteren op de beurs. We hebben veel bestaande en potentiële klanten gesproken en de sfeer op de beurs was positief”.

In het Hy-pe Unique assortiment vinden klanten hortensia’s met de ‘wow factor’, denk hierbij aan de Avantgarde en de Double Dutch. In het Hy-pe Original assortiment vinden klanten met name rassen van HiBreeding, een samenwerking van The Mastergrowers en Sjaak van Schie BV die zich richt op de ontwikkeling van nieuwe Hydrangea rassen, op kleur. Nieuw vanaf dit seizoen zijn de bloeiende bolhortensia’s die de kwekerij verkoopt in potmaat ⌀29 centimeter. “Het is gaaf om te zien dat het grootste deel van onze producten in de nieuwe hoezen en dozen van Hy-pe de tuin verlaat. Zo kunnen we verder bouwen aan ons eigen merk Hy-pe”, aldus Mike van Schie.


Redactie Floranews | 20-03-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS