vrijdag 12 april 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Bejafleur introduceert artistieke Picalla

Bejafleur introduceert artistieke Picalla

Kweker Bejafleur en veredelaar Dummen Orange introduceren dit voorjaar het nieuwe plantenconcept Picalla, een kleine Calla plant, 8 cm, die volgens de twee partijen een grote impact maakt.

Picalla is een kleine Calla plant in 8 cm kweekpot met elegante vormen en heldere kleuren. Picalla is de combinatie van Picasso (art), Piccolini (klein) en Picobello (perfect in orde). Volgens veredelaar Dummen Orange is de Picalla een levend kunstwerk in iedere ruimte, dankzij haar van nature artistieke uitstraling. Picalla is herkenbaar aan het artistieke etiket in de pot en wordt ook ton-sur-ton met toegevoegde waarde geleverd. De picalla is zowel verkrijgbaar in mono of in een kleurenmix.

Kras- en winactie

Ter gelegenheid van de introductie is er een kras- en winactie opgezet. Bij aanschaf van 3 trays Picalla’s vanaf 27 maart, ontvangen kopers een kraskaart. Drie Picalla’s op een rij, betekent een kunstzinnig uitstapje. De hoofdprijs is een city trip naar Barcelona met een bezoek aan het Picasso museum. Ook is een Dutch Master arrangement te winnen bij Restaurant Vermeer, een jubileumboek van de Johannes Vermeer tentoonstelling en toegangskaarten voor het Rijksmuseum.

 


Redactie Floranews | 17-03-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS