zaterdag 22 juni 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Technologie inzetten om te verbinden met je doelgroep #blog

Technologie inzetten om te verbinden met je doelgroep #blog

Technologie heeft de kracht om mensen op een manier te verbinden die voorheen onmogelijk was. Het stelt ons in staat om te communiceren en samen te werken met mensen over de hele wereld, en om nieuwe gemeenschappen en relaties te creëren die we anders misschien nooit zouden hebben ontdekt.

Denk ook eens aan platformen die jou in verbinding brengen met de eindgebruiker. Wat is de ervaring van deze doelgroep? Wat is de beleving en vooral welke emotie speelt er?. Veel feedback gaat verloren in de talloze lijnen van communicatie en belandt niet bij de producent. Zonde, want juist door feedback kan je zorgen voor groei, ontwikkeling en voor innovatie.

Ben je producent/leverancier om alleen geld te verdienen of geef je ook echt wat om de
kwaliteit van het product, de ervaring van de gebruiker en de impact die je maakt? Feedback is soms hard, niet altijd eerlijk en niet altijd op het juiste moment maar toch zo belangrijk. Zonder feedback geen groei, dat is echt iets waar ik heilig in geloof. Platformen bieden de mogelijkheid om te connecten met mensen. Het succes is al gebleken door platformen zoals Reddit, LinkedIn of bijvoorbeeld Tinder. Allemaal een andere doelgroep en een ander doel maar het verbindt mensen, deelt interesses en brengt je in contact met gelijkgestemde.

Practice what you preach. Het is niet zomaar iets waar ik in geloof, het is iets wat wij met
Team Debo echt uitdragen. Succesvolle voorbeelden zijn;

  • App ElkeMelk: De app die zorgt voor traceerbaarheid van de koe achter de fles melk en brengt de fan in direct contact met de boer.
  • Platform Thursd; Het wereldwijde platform dat bloemisten verbindt met de sierteelt
  • App Flowering Special Moments: Geeft de bloemist een podium om zijn werk te delen met de gebruikers ter inspiratie. Elkaar inspireren en motiveren.

Kortom, technologie biedt ongelooflijke mogelijkheden om mensen met elkaar te verbinden en nieuwe relaties en gemeenschappen te creëren. Het is een krachtig hulpmiddel voor het bevorderen van samenwerking, begrip en empathie, en kan een enorme impact hebben op het verbeteren van onze wereld.

Hoe verzamel jij feedback van jouw klanten, eindgebruikers of fans? Het hoeft echt niet duur en ingewikkeld te zijn. Belangrijk is om jezelf af te vragen of je open staat voor eerlijke feedback om jouw product/dienst te verbeteren aan de hand van feedback.

Harm Koningen | Mede-eigenaar Deboprojects
Connect via Linkedin of bel op 06 48839294.

Bron: www.Floranews.com
17-03-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS