zaterdag 25 maart 2023
Beurs agenda sierteelt Nima Sierteelt Marketing Event topbanner

Royal FloraHolland Trade Fair Rijswijk 2023 📸

Royal FloraHolland Trade Fair Rijswijk 2023 📸

Op 15 en 16 maart presenteren ca. 200 kwekers hun assortiment tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair. Dit keer wegens werkzaamheden niet in Naaldwijk, maar in de Broodfabriek in Rijswijk. Net als elk voorjaar, is het weer er onderwerp van gesprek. Naast natuurlijk ook de mondiale onderwerpen én de vraag of iedereen de beurs op de nieuwe locatie wel zal bezoeken. De sfeer is zowel onder de standhouders als de bezoekers optimistisch.

Bezoekers van de beurs kunnen zich laten onderdompelen in alles wat de sierteelt te bieden heeft. Zij kunnen terecht bij de vele stands, maar er zijn ook verschillende inspirerende programma-onderdelen die ze kunnen bijwonen. Zo is er bijvoorbeeld de presentatie van Monique Kemperman van Bloemenbureau Holland over hoe de consument kijkt naar duurzaamheid in relatie tot bloemen en planten of die van Arne Bac, Sectormanager Food & Agri bij de Rabobank, over de toekomstbestendigheid van de sierteelt. En natuurlijk mogen de social media trends van 2023 niet ontbreken. Bekijk hier het programma.

Onderaan deze pagina onze fotoreportage van de Trade Fair Rijswijk 2023.


Leandra de Boef | 15-03-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS