zaterdag 22 juni 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Jan Willem Griep nieuwe voorzitter Orchidee Nederland

Jan Willem Griep nieuwe voorzitter Orchidee Nederland

Jan Willem Griep is met ingang van maart 2023 is Jan Willem Griep aangesteld als voorzitter Orchidee Nederland. Hij volgt Arnold Hordijk op. Als voorzitter zal Griep de orchideeënsector helpen haar ambities op het gebied van energie, gewasbescherming, verpakking, footprint en promotie waar te maken.

Griep is sinds deze maand aangesteld als directeur bij Syngenta Nederland. Hij heeft de afgelopen jaren meerdere directiefuncties in de tuinbouwsector vervuld, waaronder bij de Vereniging van Bloemenveilingen in Nederland (VBN), Floriade Almere en Rabobank. “Orchidee Nederland toont wat ondernemers door intensieve samenwerking kunnen bereiken. Daarmee is zij een voorbeeld voor de sector. Tegelijkertijd leven we in zeer uitdagende tijden en moet er op diverse fronten extra inzet geleverd worden. Ik lever daar graag mijn bijdrage aan”, aldus Griep.

Joost van Adrichem, directeur Phalaenova en stuurgroeplid Orchidee Nederland, is erg blij dat Griep als ervaren bestuurder Orchidee Nederland komt versterken. "De sector staat voor een aantal grote uitdagingen. Vanuit Orchidee Nederland zien we kansen in het organiseren van shopperactivaties en trademarketing trajecten. Daarnaast willen we onze achterban ondersteunen in het behalen van de verschillende uitdagingen op het gebied van duurzaamheid”, aldus Van Adrichem. 


Redactie Floranews | 15-03-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS