dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Blooming Innovations introduceert vier nieuwe zelf veredelde rassen Delphinium

Blooming Innovations introduceert vier nieuwe zelf veredelde rassen Delphinium

Blooming Innovations in Kenia introduceert, na een uitgebreid testproces, vier nieuwe, zelf veredelde rassen Delphinium. De kweker is gespecialiseerd in Hydrangea, Delphinium, Limonium Altaica, Limonium Sinensis en Limonium Sinuatum (Statice). En is continu op zoek naar waardevolle toevoegingen aan het assortiment.

De afgelopen periode heeft Blooming Innovations verschillende nieuwe rassen Delphinium veredeld en getest op een groot aantal aspecten. Hieruit zijn vier nieuwe variëteiten naar voren gekomen: De nieuwe rassen Snow White, Purple Heart, Navy Blue en Magenta Mojo hebben unieke, sprekende kleuren.  En zijn volgens de kweker, niet alleen qua kleur een interessante toevoeging aan het assortiment, maar ook op gebied van de hoge kwaliteitseisen van de kweker.

Vooral de Magenta Mojo komt op een wel heel gunstig moment beschikbaar. Magenta is namelijk door kleurinstituut Pantone gekozen tot trendkleur van het jaar 2023. Naast dat de nieuwe soorten lange stelen met grote bloemen in unieke kleuren hebben, beschikken ze ook over enorm sterke eigenschappen. Zo doen ze het erg goed op transport en staan ze lang op de vaas. 

Blooming Innovations streeft ernaar de mooiste, meeste bijzondere én beste bloemen te leveren. Dit alles gebeurt met de overtuiging dat ook de omgeving van het bedrijf moet meeprofiteren, waardoor er veel aandacht aan mens én milieu wordt besteed. 
 

 


 


Leandra de Boef | 14-03-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS