dinsdag 25 juni 2024
FN TOP logo FN TOP add

GreenV neemt Voshol over

GreenV neemt Voshol over

Voshol sluit zich aan bij GreenV. De leverancier van geavanceerde klimaatbeheersingssystemen voor de glastuinbouw, wordt met haar beide bedrijven, Voshol Warmte- en Elektrotechniek in Nederland en JV Energy Solutions in Canada, onderdeel de internationaal opererende groep van tuinbouwtoeleveranciers. Beide Voshol-bedrijven blijven binnen GreenV zelfstandig opereren met behoud van hun bestaande identiteit en naam.

Jan Voshol, de Nederlandse directieleden Lennert Bredemeijer en Wilco Voshol, en de in Canada gevestigde Field & Operations manager Henry Friesen blijven allen volledig actief en betrokken bij de activiteiten in respectievelijk Nederland en Canada.

 Voor GreenV is de toetreding van   Voshol een volgende stap in de   groeistrategie. Het wil   toonaangevend worden in de   wereldwijde tuinbouwindustrie       door toonaangevende en     innovatieve leveranciers met   aanvullende capaciteiten en   activiteiten op meerdere     continenten samen te brengen       voor nauwe samenwerking en   wederzijdse versterking.

CEO Jan Derck van Karnebeek noemt Voshol een parel in de wereld van de internationale tuinbouw: "Voshol en haar oplossingen zijn echt toonaangevend in de Europese en Noord-Amerikaanse markt. Het bedrijf is de referentie op zijn gebied en past daarom perfect in ons groeiplan, dat we stap voor stap uitvoeren door hooggekwalificeerde nieuwe bedrijven aan onze groep toe te voegen. Voshol helpt ons in het bijzonder onze aanwezigheid in Noord-Amerika te versterken, een belangrijke eindmarkt voor onze groep, en draagt tevens hun essentiële kennis en expertise bij aan onze full-service propositie."

Na verschillende opeenvolgende overnames omvat de GreenV-groep momenteel Prins Group, Stolze, HT Verboom, Prins USA, Voshol Warmte- en Elektrotechniek en JV Energy Solutions.

foto: Voshol


Redactie Floranews | 13-03-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS