maandag 4 december 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Beacon Impatiens steunt in 2023 onderzoek naar Friedreichse Ataxie.

Beacon Impatiens steunt in 2023 onderzoek naar Friedreichse Ataxie.

Beacon Impatiens steunt in 2023 het onderzoek naar de ziekte Friedreichse Ataxie. Een percentage van de wereldwijde zaadverkoop voor Beacon Impatiens in 2023 gaat naar de bestrijding van de ziekte. PanAmerican Seed doet inmiddels voor het vierde achtereenvolgende jaar namens Beacon Impatiens liefdadigheidsbijdragen aan minder bekende goede doelen. De ziekteresistente Beacon-serie heeft zo al verschillende organisaties in het zonnetje gezet via een jaarlijkse donatie van een percentage van de wereldwijde zaadverkoop. Voor 2023 zal de Beacon Impatiensdonatie van PanAmerican Seed de strijd aangaan tegen Friedreichse Ataxie (FA), een slopende, levensverkortende, degeneratieve neuromusculaire aandoening waaraan wereldwijd 1 op de 40.000 mensen lijden.

Beacon gaat samenwerken met twee goede doelen die deze ziekte bestrijden - één in de Verenigde Staten en één in Australië. Zowel de Amerikaanse Friedreich’s Ataxia Research Alliance (FARA) als de Friedreich Ataxia Research Association (fara) Australia zijn organisaties die zich inzetten voor wetenschappelijk onderzoek naar behandelingen en remedies voor FA. Tijdens het tuinseizoen van 2023 zal Beacon Impatiens het bewustzijn op het gebied van deze ziekte vergroten en de mensen steunen die ermee moeten leven.

"We zijn PanAmerican Seed heel dankbaar dat ze een deel van de opbrengst van hun Beacon Impatiens-zaad beschikbaar stellen", zegt Jen Farmer, CEO van FARA. "Wanneer je FARA steunt door zaad te kopen, vrolijk je niet alleen je tuin op met kleurrijke bloemen, maar help je ook een mooie toekomst te realiseren voor mensen met FA en hun families."

"Fara Australia is volledig afhankelijk van de vrijgevigheid van het publiek en commerciële partners om fondsen te werven voor het onderzoek dat cruciaal is om hoop te bieden en impact te creëren," zegt Brad Hyde, CEO van fara Australia. "De bijdrage van Beacon Impatiens aan onze fondsenwerving helpt ons om mensen met FA 'sterker te maken en langer te laten stralen'. Bedankt voor deze ongelooflijk gulle bijdrage aan het onderzoek naar behandelingen en hopelijk ooit een remedie voor FA."


Redactie Floranews | 08-03-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS