maandag 4 maart 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Floral Trade Group neemt Roobos over

Floral Trade Group neemt Roobos over

Floral Trade Group (FTG) heeft bloemen- en plantengroothandel Roobos overgenomen. Roobos belevert al meer dan 40 jaar bloemisten door heel Europa. Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in Frankrijk en België. Roobos blijft als zelfstandig bedrijf doordraaien, maar valt nu onder de vlag van Floral Trade Group.

“Deze stap past binnen de groeistrategie van FTG. Roobos is een toonaangevende speler in de vakhandel met enthousiaste, competente medewerkers en trouwe klanten. FTG vergroot hiermee zijn fundament binnen de divisie Vakhandel”, aldus Algemeen Directeur Wim van der Plas.

Ook Raymon Roodhuijzen, oprichter van Roobos, is blij met de nieuwe koers: “We hebben gekozen voor Floral Trade Group, omdat de familiewaarden passen bij dit bedrijf, waar de mens centraal staat. De expertise binnen FTG, onder andere op het gebied van Sourcing, BI en IT, stelt ons in staat onze klanten nog beter te bedienen. Ook biedt FTG ons via haar dochterondernemingen de mogelijkheid om een nog uitgebreider assortiment van sierteeltproducten aan de klanten aan te bieden. Hiermee verwachten wij verdere groei bij en met onze klanten mogelijk te maken.”


Redactie Floranews | 08-03-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS