zaterdag 22 juni 2024
FN TOP logo FN TOP add

Groen-Direkt kick-off Continu Assortiment en Meet & Trade

Groen-Direkt kick-off Continu Assortiment en Meet & Trade

Groen-Direkt versterkt haar formule dit jaar op drie punten. Op de Voorjaarsbeurs introduceerde het al de eigen Mediterrane Import. Op de beurs van 6 en 7 maart aanstaande volgt de kick-off van het ‘Continu Assortiment’ én ‘Meet & Trade’.

Continu Assortiment gaat om planten die voor een langere periode dezelfde groei- en bloeistadium behouden. Voorbeelden hiervan zijn Buxus, Prunus en Taxus. Dit ‘continu’ aanbod zal zowel fysiek op de beurzen, als online in de webshop, enkele weken gepresenteerd blijven. 

Groen-Direkt is van oudsher niet alleen het inkoopkanaal voor tuinplanten, maar ook een ontmoetingsplaats voor de hele keten. Door corona was dit veranderd, maar dit jaar bis het weer helemaal terug met Meet & Trade. De start hiervan is op maandag 6 maart en op dinsdagochtend 7 maart. Tijdens de speciale spitsuren op maandag tussen 10.00 en 14.00 uur en op dinsdagochtend tussen 9.00 en 11.00 uur treffen tuinplanteninkopers en handelaren de kwekers op hun 2CC stand onder het genot van een kop koffie, broodjes en een warme hap. Het is de bedoeling dat Meet & Trade elke seizoensbeurs weer terugkomt.

 


Redactie Floranews | 02-03-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS