zondag 21 juli 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Addenda start Campanula seizoen met nieuwe website en duurzame etiketten

Addenda start Campanula seizoen met nieuwe website en duurzame etiketten

Telersvereniging Addenda heeft aan de start van het Campanula seizoen een gloednieuwe website gelanceerd voor consumenten en business. De nieuwe website is sinds 1 maart 2023 officieel in de lucht. De consumenten omgeving bevat veel inspirerende content zoals blogs, Do It Yourself video's en verzorgingstips. Op de business omgeving kunnen klanten terecht voor het laatste nieuws over events en noviteiten, sales ondersteuning zoals tips & tricks voor tuincentra en retailers, aanvragen van POS materialen, online catalogus en de Addenda Media Library.

Tegelijkertijd met de livegang van de nieuwe website, lanceert de telersvereniging duurzame Campanula etiketten in een nieuwe uitstraling. Om de impact te verminderen is een materiaalbesparing van 40 procent gerealiseerd ten opzichte van het vorige etiket door de etiketten enkelzijdig te maken. De etiketten worden geproduceerd van 100 procent biologisch afbreekbaar materiaal en gemonteerd aan een duurzaam bamboestokje. De verwerking en verpakkingswerkzaamheden laat Addenda in samenwerking met Floramedia uitvoeren door een sociale werkplaats.

De nieuwe Campanula etiketten zijn voorzien van een QR-code welke verwijzen naar de nieuwe website met verzorgingstips in vier talen. Hierdoor wordt de consument internationaal beter ondersteunt met de juiste product- en verzorgingsinformatie over Campanula. In het kader van duurzaamheid zullen de kwekers van Addenda de oude labels uit voorraad eerst gebruiken. De vernieuwde Campanula etiketten zijn omstreeks april in het tuincentrumschap te bewonderen.


Redactie Floranews | 02-03-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS