maandag 4 december 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Syngenta Flowers introduceert violenserie Delta Pro

Syngenta Flowers introduceert violenserie Delta Pro

Syngenta Flowers introduceert de nieuwe grootbloemige violenserie Delta Pro. Voglens de veredelaar is het de meest programmeerbare grootbloemige violenserie voor zowel voor- als najaarsverkoop. De veredelaar stelt met deze nieuwe serie de nieuwe standaard gezet te hebben voor vioolgenetica door de planning te vereenvoudigen en de winstgevendheid te maximaliseren met de meest uniforme en snelste productie voor één serie. De nieuwe serie kent momenteel 16 kleuren, waaronder zeven effen kleuren, acht kleuren met oog en een nieuwe Lavender Blue Shades. 

De plantstructuur van de nieuwe serie is ontworpen met een krachtig wortelstelsel, die vooral belangrijk is tijdens de zomerproductie. Dit maakt een betrouwbare herfstverkoop mogelijk. De planten hebben volgens de veredelaar ook de meest compacte vertakking van alle series, waardoor de potten snel worden bedekt voordat ze op kleur komen. 

"Precisie in de productie is al jaren het doel. Onze veredelingsteams hebben zich met een laser gericht op het brengen van een volledig vernieuwde line-up van Delta genetica met het strakste bloei-venster van alle grootbloemige violenseries. Dit stelt telers in staat om voorspelbaar een complete serie in één keer aan de detailhandel te leveren", zegt Marianne Sela, Hoofd van Global Seed Development. "Eén enkele serie met alle kernkleuren en -mixen voor de voor- en najaarsverkoop, allemaal met een identieke productiecultuur, vereenvoudigt de vioolprogramma's voor telers in Europa, Afrika en het Midden-Oosten aanzienlijk."

"We lanceren Delta Pro met vier mixen, maar de naadloze uniformiteit over alle kleuren stelt klanten in staat om alle kleuren op maat te mengen en te matchen met een solide zekerheid voor een volle seizoensproductie", vertelt Mike Murgiano, Global Strategic Portfolio Manager voor Syngenta Flowers. "We hebben er alle vertrouwen in dat het product het hele seizoen blijft presteren."


Redactie Floranews | 01-03-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS