zaterdag 22 juni 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Together2Grow neemt inzichten medewerkers mee in bedrijfsvoering

Together2Grow neemt inzichten medewerkers mee in bedrijfsvoering

Together2Grow ziet na het turbulente jaar 2022 een stijgende lijn in de bedrijfsvoering. Ook ziet het dat er ondanks deze stijgende lijn ook nog winst te behalen valt qua ontwikkeling van de medewerkers. Eigenaren Bernard Zuidgeest, Fedor van Veen en Robin van der Knaap zijn ervan overtuigd dat zij hun bedrijf niet alleen kunnen laten groeien, maar dat hun medewerkers het verschil hierin maken.

Het bedrijf investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers met behulp van de SLIM-subsidie (subsidie leren en ontwikkelen in het MKB), waardoor het mes aan twee kanten snijdt. Om de medewerkers van Together2Grow te laten ontwikkelen is het voor hen belangrijk om helder in kaart te krijgen welke richting het bedrijf opgaat en wat de marktonwikkelingen zijn. In januari hebben de eigenaren hiervoor de aftrap gedaan middels een personeelsbijeenkomst waar er interactief werd gesproken over de plannen voor 2023.

Acht medewerkers van verschillende locaties zijn onder begeleiding van organisatieadviseur Sandhya Santoe van Suits & Soul, een projectgroep opgestart waarin zij – onafhankelijk van de directie – brainstormen over de meest uiteenlopende zaken die spelen op de kwekerijen. Dit kan van alles zijn: van ideeën om de saamhorigheid te vergroten tot het aanbrengen van verbeteringen in werkprocessen.



Het doel hiervan is om de ontwikkeling van medewerkers en een betere onderlinge communicatie te stimuleren waardoor de bedrijfsvoering efficiënter verloopt en medewerkers in hun kracht worden gezet. De medewerkers van deze “SLIM denktank” willen gezamenlijk Together2Grow naar een hoger plan tillen. Ze vergaderen maandelijks om mét en ván elkaar te leren. Zodat ze samen Together2Grow sterker kunnen maken en klaar kunnen stomen voor de toekomst!


Redactie Floranews | 27-02-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws



2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS