maandag 4 december 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Het 7e sierteelt marketing event: Innovatie in het Retailschap

Het 7e sierteelt marketing event: Innovatie in het Retailschap

Het voorlopige programma van het zevende Sierteelt Marketing Event is bekend. Het thema van deze editie is ‘Innovatie in het Retailschap’.

Via een strategische marktanalyse zal Josephine Klapwijk, Consultant Retail Services bij Royal FloraHolland, de aanwezigen meenemen naar kansen voor innovatie. Vervolgens deelt Floris Wiebosch, Shopper Marketeer, Shopperactivatie Bloemenbureau Holland, zijn ervaringen met shopperactivatie in de sierteeltsector: “Hoe verleiden we consumenten naar en op de winkelvloer om bloemen en planten te kopen?”

En dan is het de beurt aan dé Regisseur van Winkelbeleving, Carin Frijters. Zij is allround retailprofessional en oprichter van platform RetailTheater. Ze is een veelgevraagd retailspreker, creatief aanjager, inspirator en auteur van de retailboeken Prikkel de Koopknop, het praktische RetailTheater en de in 2022 verschenen Retail Survival Guide. 

In de tweede helft van het programma kijkt een inspirerende mysterie guest nog met ons over de schutting van een andere sector dan de sierteeltsector. Hij/zij zal laten zien hoe inhoud wordt gegeven aan ‘Innovatie in het Retailschap.

Bekijk hier het voorlopige programma en schrijf je in.

Carin Frijters Retail sierteelt marketing


Leandra de Boef | 24-02-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS