zaterdag 25 maart 2023
Nima Sierteelt Marketing Event topbanner Beurs agenda sierteelt

Nieuwbouw distributiecentrum Royal Brinkman officieel geopend

Nieuwbouw distributiecentrum Royal Brinkman officieel geopend

Afgelopen maanden is het centrale distributiecentrum van Royal Brinkman aan de Woutersweg in ’s-Gravenzande op twee plaatsen uitgebreid. Beide uitbreidingen komen volledig ten goede aan de opslag van ADR producten, ofwel gevaarlijke stoffen. In het geval van Royal Brinkman gaat het dan om de opslag van onder andere chemische gewasbeschermingsmiddelen, desinfectiemiddelen, vloeibare - én vaste meststoffen voor de bedekte tuinbouw. De nieuwbouw is inmiddels gereed en officieel feestelijk geopend.

Ondanks dat er een duidelijke trend is naar meer biologische gewasbeschermingsmiddelen en groene middelen, ziet Royal Brinkman toch ook nog steeds een groei in het gebruik van desinfectiemiddelen, gewasbeschermingsmiddelen en vaste- & vloeibare meststoffen. Het distributiecentrum in ’s-Gravenzande functioneert als centrale opslaglocatie en Royal Brinkman zag zich genoodzaakt om in een groeiende markt deze opslagfaciliteiten te vergroten, ook met het oog op strategische groei. Hiermee kan zowel de leverbetrouwbaarheid worden gegarandeerd als aan de wetgeving worden voldaan.

Ronald van der Tang, operationeel directeur van Royal Brinkman, heeft de nieuwbouw van het distributiecentrum officieel geopend. In aanwezigheid van het bouwbedrijf Biersteker Bouw, dak en Geveltechniek, adviseurs, onderaannemers, aandeelhouders, raad van commissarissen, directie, buren en medewerkers van het distributiecentrum werd het glas geheven op de officiële opening. Van der Tang: “Door de uitbreiding kunnen we de ADR-goederen weer in ons eigen pand opslaan. De nieuwbouw is voorzien van brandwerende, afsluitbare compartimenten, lekbakvoorzieningen en alle andere mogelijk denkbare technieken die nodig zijn voor de veilige opslag van gevaarlijke stoffen. Ook zijn er twee nieuwe laad- en losdocks. Op deze manier blijven wij voldoen aan de richtlijnen voor opslag van gevaarlijke stoffen en zijn wij klaar voor de toekomst. Ik wil onze hoofdaannemer Biersteker Bouw, Dak en Geveltechniek en de onderaannemers bedanken voor de uitstekende samenwerking de afgelopen maanden. Ook de werkzaamheden door de technische installateurs Elektravon, Jabrulier b.v., De Groot en onze adviseurs Peutz en Riskonet hebben de uitbreiding van het distributiecentrum mogelijk gemaakt.”

Operationeel directeur Ronald van der Tang en Algemeen directeur Ton van Mil heffen hun glas op de officiële opening van het nieuwbouwgedeelte van het distributiecentrum.

 


Redactie Floranews | 24-02-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS