dinsdag 25 juni 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

GreenV verwelkomt nieuwe Chief Commercial Officer

GreenV verwelkomt nieuwe Chief Commercial Officer

GreenV heeft sinds 1 februari 2023 een nieuwe Chief Commercial Officer. Anneke van de Geijn is per die datum in dienst getreden bij de internationaal opererende groep van bedrijven in de tuinbouwsector. Van der Geijn heeft een uitgebreide achtergrond in sales, marketing, onderzoek en ontwikkeling, wereldwijd programma management en productie.

Jan Derck van Karnebeek, CEO van GreenV, licht toe: “GreenV heeft een sterke uitgangspositie in een aantrekkelijke, wereldwijde groeimarkt. Ons doel is om samen met onze klanten als wereldspeler succesvol verder te groeien. We zijn verheugd dat Anneke de rol van CCO van GreenV is gaan vervullen. Anneke heeft een brede achtergrond en veel ervaring met waardecreatie samen met klanten en het realiseren van groei op wereldmarkten.”

Van de Geijn is in zowel de business-to-business als business-to-consumer voedingsmarkt actief geweest, in rollen als Global Marketing Director, Global Sales Director, Commercial Director en Chief Commercial Officer. Ze heeft divisies binnen een grote multinational geleid en haar laatste rol was CCO van een scale-up bedrijf. Ze kijkt vol energie uit naar haar nieuwe uitdaging: “De bedrijven binnen GreenV zijn ondernemende, innovatieve en gevestigde leiders in de tuinbouwsector. Ik kijk er naar uit om, samen met de teams, onze klanten verder te laten floreren en wereldwijd bij te dragen aan het succes en de sterke positie van onze klanten.”

Het in 2021 opgerichte GreenV bestaat uit Prins Group, Stolze, GreenV Indoor, HT Verboom en Prins USA.
 


Redactie Floranews | 23-02-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS