zaterdag 22 juni 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

Opti-flor maakt genomineerden Golden Singolo Award 2023 bekend

Opti-flor maakt genomineerden Golden Singolo Award 2023 bekend

Opti-flor heeft de genomineerden voor de Golden Singolo Award 2023 bekend gemaakt. Tuincentrum Osdorp, Groenrijk Schalk en Tuincentrum Coppelmans zijn in de race voor de Award. Opti-flor heeft de afgelopen maanden diverse onaangekondigde bezoeken gebracht aan deze drie tuincentra en ziet hen als voorbeeld voor het uitdragen van de Opti-flor merkbeleving.

De Golden Singolo Award 2023 wordt uitgereikt tijdens de Discover Opti-flor Days, welke van 13 tot en met 17 maart gehouden worden. De award wordt jaarlijks uitgereikt aan de orchideeprofessional die zich op een bijzondere manier onderscheid en een voorbeeldfunctie voor collega's vormt. Marketing manager Tim van Leeuwen: "Samen met onze partners en een aantrekkelijke, five-star schapspresentatie willen we consumenten inspireren én laten genieten van de meest bijzondere orchideeën."

De Golden Singolo Award is in 2013 in het leven geroepen en wordt jaarlijks uitgereikt aan de Phalaenopsis-professional, die op bijzondere wijze een voorbeeldfunctie voor collega's vormt.

 


Leandra de Boef | 21-02-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS