donderdag 30 november 2023
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

De 5 vragen aan... Anna Valkenburg

De 5 vragen aan... Anna Valkenburg

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Anna Valkenburg en ik woon in de Bollenstreek. In April 2022 ben ik als Channel Manager begonnen bij Bexter, de ontwikkelaars van TrackOnline. Een Cloud based software platform wat gespecialiseerd is in het registeren van emballage stromen. Denk hierbij aan kratten- fusten- karren- pallets – platen-containers- alles wat over de wereld vervoerd wordt gaat ergens in of op. Die ladingdragers zijn geld waard en worden weer schoongemaakt. Vroeger waren ze vaak van hout of papier en werden ze weggegooid. Maar tegenwoordig zijn ze gelukkig veel meer van plastic en herbruikbaar. En dus duurzaam en circulair.

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

TrackOnline wordt gebruikt in meer dan 20 landen en in veel verschillende industrieën. Dit zorgt ervoor dat ik dagelijks samenwerk met diverse mensen en nationaliteiten en bij heel veel bedrijven een kijkje in de keuken mag nemen.

Hiervoor werkte ik ook in de IT, maar daar ging het vaak over de applicatie laag en dat snapte niemand. Dat was wel eens frustrerend. Daar heb ik nu geen last meer van want TrackOnline is heel tastbaar. Iedereen komt dagelijks kratten, fusten, karren of andere emballage middelen tegen.

Onze software helpt bedrijven de emballage middelen goed inzichtelijk te hebben, saldo’s af te stemmen en kan met een API koppelen aan andere software pakketten (TMS/ERP/WMS of boekhoudprogramma). Hierdoor hoef je niet meer dubbel de gegevens in te voeren, waardoor fouten kunnen ontstaan. Ik ben blij dat bij een bedrijf werkt dat bijdraagt aan deze digitalisering zodat mensen hun tijd beter en leuker kunnen besteden.

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd bezig gehouden?

De aardbeving in Turkije en Syrië waar duizenden mensen getroffen zijn en wij heel weinig invloed op hebben. Dit doet mij beseffen hoe kwetsbaar we zijn en hoe betrekkelijk het leven is.

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

Ik zeg vaak tegen mijn kinderen:” wat zou je wensen als je een toverstafje had?” Toen zij klein waren kwamen ze vaak met hele basale wensen, maar nu ze groter zijn wensen ze echt mooie dingen en voor mij persoonlijk geldt dat ook. Als ik echt iets zou mogen veranderen dan wens ik een betere wereld waarin iedereen in harmonie met elkaar samenleeft zonder honger, oorlog of wreedheden.

Wat ga je dit weekend doen?

Vrijdagavond lekker uit eten met vrienden en als het mooi weer wordt ga ik zaterdag garnalen vissen. Een nieuwe hobby die ik met een vriendin heb ontdekt tijdens de Covid-pandemie. Zondag padellen we om 11 uur en dan is het weekend zo weer voorbij.

Bron: www.Floranews.com
Redactie Floranews | 17-02-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS