zaterdag 22 juni 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

André van Langen 30 jaar in dienst bij Amigo Plant

André van Langen 30 jaar in dienst bij Amigo Plant

André van Langen is vandaag volgens het contract 30 jaar in dienst bij Amigo Plant. Eigenlijk is het al veel langer, want eerder was hij al als scholier werkzaam bij toen nog Tuinders Verlangen. Van Langen is begonnen in de tomaten, daarna komkommers, trostomaten, paprika's en uiteindelijk in 2004 de overgang naar Succulenten bij Amigo Plant.

Hij is begonnen als scholier en manus van alles tot nu als Order Risico Manager. Volgens Amigo Plant is Van Langen degene die alles weet, de vraagbaak van Amigo Plant! "Bovenal is het een echte Amigo. Met een goed hart voor het bedrijf, zijn collega's en onze klanten", aldus Jacco Huibers van Amigo Plant.

Misschien dat u hieronder in de reacties een leuke anekdote kan opschrijven die u met André heeft beleeft?


Redactie Floranews | 15-02-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen

Heel wat jaren geleden reed ik als bemiddelaar van de VBA met Joerg Walther van destijds NBV/UGA een rondje Heerhugowaard om verschillende Kalanchoë kwekers te bezoeken. Naast Hans Kuilboer en Stefan Slijkerman deden wij ook Amigo aan. De hoofdteelt was toen Kalanchoë, maar in een klein "hobby" hoekje van Gerard van Langen op de kwekerij kon je al de opbouw van het assortiment succulenten zien. Ik had toen mijn bedenkingen, maar zie : nu een van de toonaangevende kwekerijen in succulenten in Nederland. Een prestatie van formaat.

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS