zaterdag 22 juni 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

HortiContact 2023 toont hoe innovatief de glas- en tuinbouwsector is 📸

HortiContact 2023 toont hoe innovatief de glas- en tuinbouwsector is 📸

Op 14, 15 en 16 februari vindt de achttiende editie van de glastuinbouwbeurs HortiContact plaats. In de Evenementenhal Gorinchem presenteren meer dan 300 exposanten zich tijdens de vakbeurs. Op de beurs is te zien hoe innovatief de glas- en tuinbouwsector.

Dit blijkt onder andere in de ‘Tunnel van de Toekomst’, een nieuw onderdeel tijdens HortiContact. In deze speciale tunnel worden de belangrijkste innovaties in de sector getoond. Bezoekers kunnen er ook stemmen op de innovatie die hen het meeste aanspreekt. Op basis hiervan wordt donderdag 16 februari de publieksprijs uitgereikt.

Bekijk onze volledige fotoreportage onderaan dit artikel

Tijdens de hele beurs is er een kennisprogramma met thema’s als emissieneutrale glastuinbouw, plantgezondheid, automatisering en arbeid en scholing en huisvesting. In de Lounge op het foodcourt kunnen bezoekers elke dag interessante kennissessies en prijsuitreikingen bijwonen en er wordt live radio uitgezonden. Bekijk hier het programma.

Op woensdag 15 februari is onder meer een Werken en Leren Tour voor studenten. Zij zijn uitgenodigd om de vakbeurs te bezoeken. HR-managers van aanwezige bedrijven laten hen zien hoeveel kansen de tuinbouw biedt en hoe breed het speelveld is.

HortiContact 2023 is te bezoeken op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 februari 2023 van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. 

Leandra de Boef | 15-02-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS