maandag 4 maart 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Dromen van het voorjaar met Dreameria

Dromen van het voorjaar met Dreameria
Terwijl we voor het eerst weer mogen genieten van het voorjaarszonnetje, is tegelijk met deze eerste zonnestralen, ook het seizoen van Armeria Dreameria begonnen. De winterharde tuinbloeier zorgt jaar in jaar uit voor kleur in de tuin. Haar bloemen steken mooi af tegen het frisgroene, sterke blad. En ze zijn een traktatie voor bijen en vlinders. Dreameria is er in het wit, hard roze en lila roze: Dream Clouds, Daydream, Sweet Dreams. De planten zijn beschikbaar bij IJzelenberg Plants, FN Kempen en Van Woudenberg Tuinplanten. 
 
 
Dreameria bloeit van vorst tot vorst. Ze komt in bloei in het vroege voorjaar en blijft tot laat in de herfst nieuwe bloemen maken. Daarnaast is Dreameria extreem winterhard, ze weerstaat temperaturen van maar liefst -30 ⁰C en blijft daarnaast ook groen in de winter. Dreameria kan zowel in een pot op het terras, als in de vollegrond geplant worden. In de vollegrond zal zij na een tijd uitgroeien tot heuse bodembedekker.  

Redactie Floranews | 15-02-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS