zaterdag 3 juni 2023
Beurs agenda sierteelt 2303FlowerTrials

Madiba zet de handel in de bloemen met Valentijnsdag

Madiba zet de handel in de bloemen met Valentijnsdag

Deze dagen staat de bloemenhandel volledig in het teken van Valentijnsdag. De dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. De kwekers van Madiba - Westeringh Flowers, Kees de jongh en De Monnikenwaard - vonden dat zij dit jaar niet achter konden blijven. Daarom zetten zij op 13 en 14 februari maar liefst 160 handelspartners in de bloemetjes.

Madiba is een serie mini-chrysanten van veredelaar Dekker Chrysanten die exclusief wordt geteeld door de drie kwekers. De Santini met extra veel kleine bloemetjes is schitterend als mono boeket, om volume te geven aan een kleurrijk boeket, of als eyecatcher in een uniek arrangement. Madiba kent daarnaast een lang vaasleven. “Long lasting flowers, for everlasting love”, volgens Gerben van der Vlist, Trade Marketeer Madiba. Van der Vlist verzorgt de verkoop en promotie voor de drie Madiba kwekers.

Samen met het marketing team van Dekker bezoekt hij ‘de handel’ op zowel Aalsmeer, Naaldwijk als Rijnsburg. In- en verkopers krijgen tijdens deze Valentijnsactie een speciaal ontworpen kleurrijke Madiba doos, met daarin naast een bundel Madiba ook een overheerlijk doosje truffel chocolaatjes en een gedicht. De ontvangers krijgen daarbij expliciet het verzoek de bloemen mee naar huis te nemen en aan een geliefde of dierbare te geven. “Zo kunnen ook zij iemand verrassen met een boeket dat langdurig liefde en vrolijkheid brengt in huis", aldus Van der Vlist.


Leandra de Boef | 13-02-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS